Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)225g135kcal2.2g10.1g9g0g
Ruokakerma ingman 5%180g153kcal6.3g10.8g9g0g
Rainbow perunasipulisekoitus900g585kcal14.4g135g0.9g12.6g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit540g1183kcal79.9g14.6g88g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.7kcal0.4g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3699g4127kcal206.4g343.8g213.8g25.2g
Valittu annoskoko1850g2063kcal103.2g171.9g106.9g12.6g
Annoskoko puolitettuna925g1032kcal51.6g86g53.5g6.3g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167