Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g50g185kcal2.3g15.5g12.5g1.9g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja50g39kcal8.4g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g519kcal27.2g32.2g30.6g4g
Valittu annoskoko185g260kcal13.6g16.1g15.3g2g
Annoskoko puolitettuna93g130kcal6.8g8.1g7.7g1g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674