Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 80g276kcal8.2g56.3g1g2.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 62g40kcal2g3g2.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%25g69kcal7.2g0.6g4.2g0g
Oliiviöljy 14g123kcal0g0g13.9g0g
Leivinjauhe 3.1g5.4kcal0.2g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g1027kcal35.2g122.2g42.6g5.6g
Valittu annoskoko185g514kcal17.6g61.1g21.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna93g257kcal8.8g30.6g10.7g1.4g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531