Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen63g87kcal11.9g0g4.4g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g7.8g8.6kcal0.4g1.6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kukkakaali 78g19kcal1.4g1.7g0.2g1.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g23g84kcal6.6g0.5g6.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g452kcal41.4g9.2g26.8g4g
Valittu annoskoko185g226kcal20.7g4.6g13.4g2g
Annoskoko puolitettuna93g113kcal10.4g2.3g6.7g1g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349