Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g81g103kcal7g16.2g1.1g1.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)3.8g6.8kcal0.1g0.1g0.6g0.1g
Paseerattu tomaatti rainbow63g22kcal0.6g4.3g0.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Oltermanni 9% (Valio)9g19kcal2.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon3.8g8.6kcal0.5g0.1g0.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 10g23kcal0.5g1.8g1.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g405kcal25g46.2g13g5.2g
Valittu annoskoko185g203kcal12.5g23.1g6.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna93g101kcal6.3g11.6g3.3g1.3g
Arvot/100g100g109kcal6.7g12.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109872