Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g47g59kcal2.3g1.3g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto24g77kcal6.3g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g430kcal21.4g34g21.4g2.6g
Valittu annoskoko185g215kcal10.7g17g10.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna93g108kcal5.4g8.5g5.4g0.7g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314