Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy60g318kcal4.7g19.2g25.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g25g150kcal5.2g1.6g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal10.9g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g1366kcal41.8g42.4g115.4g0g
Valittu annoskoko185g683kcal20.9g21.2g57.7g0g
Annoskoko puolitettuna93g341kcal10.5g10.6g28.9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.3g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478