Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g91g207kcal17.2g0g15.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g13g34kcal1g6.2g0.6g1.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g45g30kcal1.5g2.2g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Korppujauho (X-tra)23g86kcal2.9g17.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g752kcal48.6g51.2g39g2.6g
Valittu annoskoko185g376kcal24.3g25.6g19.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna93g188kcal12.2g12.8g9.8g0.7g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.8g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519