Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Maito rasvaton 200ml13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Mustikka metsä- 31g14kcal0.2g2g0.2g1g
Raparperi 23g7.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g915kcal14.6g130.8g34.2g5.4g
Valittu annoskoko185g457kcal7.3g65.4g17.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna93g229kcal3.7g32.7g8.6g1.4g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678