Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 104g204kcal19.5g0g14.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)31g56kcal5.9g0g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.8g7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g611kcal57g3g40.6g1g
Valittu annoskoko185g306kcal28.5g1.5g20.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna93g153kcal14.3g0.8g10.2g0.3g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164