Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g7.9g4.8kcal1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g351kcal10.4g71.6g1.2g3.6g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g789kcal22.8g143.4g11.2g7.2g
Valittu annoskoko185g395kcal11.4g71.7g5.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna93g197kcal5.7g35.9g2.8g1.8g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414