Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g50g60kcal9.5g0g2.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.8g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g277kcal21.8g15.6g13.4g5g
Valittu annoskoko185g138kcal10.9g7.8g6.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna93g69kcal5.5g3.9g3.4g1.3g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070