Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell33g37kcal7.7g0g0.7g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g38g6.4kcal0.7g0.8g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow38g7.5kcal1.1g0.8g0g0.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%21g27kcal0.6g0.4g2.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)17g28kcal0.5g0.7g2.5g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g13g44kcal3.5g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g338kcal28.8g8.4g21.8g2.6g
Valittu annoskoko185g169kcal14.4g4.2g10.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna93g85kcal7.2g2.1g5.5g0.7g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.3g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515