Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g146g196kcal13g26.6g3.8g6.3g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6.1kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g513kcal26.6g55.8g18.8g13.2g
Valittu annoskoko185g257kcal13.3g27.9g9.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna93g128kcal6.7g14g4.7g3.3g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15.1g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788