Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)55g60kcal12.6g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Herkkusieni 8.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g8.7g7.3kcal0.4g1.7g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g3.3g2.3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g238kcal30.8g10.6g7.6g3.2g
Valittu annoskoko185g119kcal15.4g5.3g3.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna93g60kcal7.7g2.7g1.9g0.8g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.9g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375