Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle99g129kcal6.5g19.9g3g5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Korianteri, annos 10g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Korianteri, tuore, annos 20g17g3.4kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Sinappi 1.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g557kcal18.2g72.4g22g14.2g
Valittu annoskoko186g278kcal9.1g36.2g11g7.1g
Annoskoko puolitettuna93g139kcal4.6g18.1g5.5g3.6g
Arvot/100g100g150kcal4.9g19.5g5.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210161