Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Hirvenjauheliha oma saalis54g60kcal11.8g0g1.6g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g18g49kcal3.2g0.1g4g0g
Sipuli, paistettu 13g13kcal0.2g0.6g1g0.2g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g305kcal32.8g8.2g15.6g4.6g
Valittu annoskoko185g152kcal16.4g4.1g7.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna93g76kcal8.2g2.1g3.9g1.2g
Arvot/100g100g82kcal8.9g2.2g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508