Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g11g68kcal0g0g7.6g0g
Liivate 1.5g5.1kcal1.2g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.3g1.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g15g14kcal0.1g3.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.6g2kcal0.5g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa29g29kcal3.2g0.9g1.5g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)29g47kcal1.4g4.6g2.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.6kcal0g1.2g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g29g129kcal2.1g19.7g5.7g1g
Maitorahka, Valio, 0,336g24kcal4g1.5g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g22g116kcal1.1g11.3g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g879kcal27.2g84.8g49.2g2.4g
Valittu annoskoko186g439kcal13.6g42.4g24.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna93g220kcal6.8g21.2g12.3g0.6g
Arvot/100g100g237kcal7.3g22.8g13.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122794