Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)10g12kcal0.2g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g164kcal13.2g15.8g4.4g6.2g
Valittu annoskoko186g82kcal6.6g7.9g2.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna93g41kcal3.3g4g1.1g1.6g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741