Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g51g43kcal0.6g9.3g0.2g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton4.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g29g209kcal0g0g23.2g0g
Sokeri 37g150kcal0g36.9g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g24g34kcal1.6g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.4g0.5g1.3g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.3kcal0.1g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g1147kcal12.4g148.8g50.8g4.4g
Valittu annoskoko185g574kcal6.2g74.4g25.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna93g287kcal3.1g37.2g12.7g1.1g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468