Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 82g183kcal14.4g0g14g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g24g28kcal0.7g0.9g2.4g0g
Edamer Viipale, annos 18g24g76kcal5.9g0.5g5.7g0g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaatti 18g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g667kcal49.2g6.2g49.8g1.2g
Valittu annoskoko186g334kcal24.6g3.1g24.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna93g167kcal12.3g1.6g12.5g0.3g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249