Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g3.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g8.8g23kcal0.9g4.1g0.3g0.4g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g167kcal6g16.8g7.8g1.2g
Valittu annoskoko186g83kcal3g8.4g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna93g42kcal1.5g4.2g2g0.3g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.5g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175