Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 51g113kcal8.9g0g8.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g2.9g2.9kcal0g0.6g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g29g18kcal0.3g1.5g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino51g179kcal6.6g34.2g1.3g3.1g
Lihaliemkuutio maggi extra1.5g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g655kcal31.8g73.4g25.4g6.8g
Valittu annoskoko186g328kcal15.9g36.7g12.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna93g164kcal8g18.4g6.4g1.7g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578