Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g29g21kcal0.7g4.9g0g0g
Juuriselleri 22g6.9kcal0.3g1g0g0.7g
Palsternakka 29g19kcal0.1g3.4g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g29g18kcal0.4g3.8g0g0.3g
Fenkoli, annos 100g15g4.5kcal0.2g1.1g0g0.5g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g29g28kcal2.3g4.1g0.2g2.3g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g215kcal8.2g37.6g2.4g10.6g
Valittu annoskoko186g107kcal4.1g18.8g1.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna93g54kcal2.1g9.4g0.6g2.7g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840