Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)42g46kcal9.6g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g57g189kcal9.1g35.4g1.1g3.4g
Arkirae (Valio), annos 100g23g16kcal2.7g0.8g0.2g0g
Ketsuppi 8.7g8kcal0.1g1.7g0g0.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)26g6.8kcal0.9g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g591kcal49.8g78.6g7.4g7.4g
Valittu annoskoko185g295kcal24.9g39.3g3.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna93g148kcal12.5g19.7g1.9g1.9g
Arvot/100g100g159kcal13.4g21.2g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441