Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 10g75kcal0g0g8.5g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g33g125kcal0.6g30.5g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g46g18kcal0.2g4.6g0.2g0.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g13g78kcal2.7g0.9g7.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g17g32kcal2.5g1.2g1.9g10.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g44kcal0g10.7g0g0.2g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g1140kcal18.2g133.8g60.2g22g
Valittu annoskoko186g570kcal9.1g66.9g30.1g11g
Annoskoko puolitettuna93g285kcal4.6g33.5g15.1g5.5g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36.1g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255