Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 59g70kcal12.9g0g1.9g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)35g30kcal0.4g1.2g2.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g5.6g21kcal0.1g4.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g299kcal27g13g14.8g0.4g
Valittu annoskoko186g150kcal13.5g6.5g7.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna93g75kcal6.8g3.3g3.7g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.5g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391