Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 153g110kcal24.7g0g1.1g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruohosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli19g34kcal1.6g0.4g2.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g299kcal53.2g2g7.8g0.8g
Valittu annoskoko186g150kcal26.6g1g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna93g75kcal13.3g0.5g2g0.2g
Arvot/100g100g81kcal14.3g0.5g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142308