Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g45g231kcal13.5g6.7g18.4g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g11g20kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g15g51kcal2g8.2g1g1.6g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala24g76kcal3.6g14g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g760kcal38.2g60.8g40g16.4g
Valittu annoskoko186g380kcal19.1g30.4g20g8.2g
Annoskoko puolitettuna93g190kcal9.6g15.2g10g4.1g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722