V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti4.2g21kcal1.1g1.4g1.2g1.2g
Aprikoosi, kuivattu 7g15kcal0.4g3.1g0g0.5g
Luumu kivetön 4.2g2kcal0g0.4g0g0.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)8.4g16kcal0.3g3.4g0.1g0.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl17g57kcal2.4g9.5g1.1g1.9g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%4.2g11kcal0.6g0.5g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g245kcal9.6g36.6g5.2g13.2g
Valittu annoskoko186g123kcal4.8g18.3g2.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna93g61kcal2.4g9.2g1.3g3.3g
Arvot/100g100g66kcal2.6g9.9g1.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720