Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 48g91kcal13g0g4.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 32g4.1kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Kurkku, tuore28g2.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Tomaatti, tuore68g14kcal0.4g2.6g0.2g0.9g
Sinappi 4.5g5.9kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix5.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g240kcal28.6g9g9.8g3g
Valittu annoskoko186g120kcal14.3g4.5g4.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna93g60kcal7.2g2.3g2.5g0.8g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763