Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 127g212kcal27.5g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen28g203kcal0g0g22.5g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g842kcal55.6g2.2g67.8g0.8g
Valittu annoskoko186g421kcal27.8g1.1g33.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna93g210kcal13.9g0.6g17g0.2g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037