Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Munan keltuainen3.3g9kcal0.5g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g9g35kcal1.3g5.2g0.1g0.9g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.1g5.3g0.2g1.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g19g15kcal0.5g0.7g1.1g0g
Smetana14g55kcal0.3g0.3g5.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g805kcal12.6g89g41.6g5.8g
Valittu annoskoko186g403kcal6.3g44.5g20.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna93g201kcal3.2g22.3g10.4g1.5g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24g11.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946