Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)25g6.8kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g25g8.5kcal0g1.8g0.1g0.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Soijakastike2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.8g0g0.5g
Possun Ulkofile, 100g25g31kcal5.2g0g1.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g2.5g8.5kcal0.5g0g0.7g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g252kcal13.8g17.6g12.8g4.4g
Valittu annoskoko186g126kcal6.9g8.8g6.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna93g63kcal3.5g4.4g3.2g1.1g
Arvot/100g100g68kcal3.7g4.7g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246