KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.16g57kcal1.1g11.6g0.5g1g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g44g57kcal7.9g0.6g2.4g0g
Findus wokki Classic 500G37g11kcal0.7g1.8g0.2g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g1.8g15kcal0g0g1.8g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g29g18kcal0.3g1.5g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g315kcal20g31g12.2g2.2g
Valittu annoskoko186g158kcal10g15.5g6.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna93g79kcal5g7.8g3.1g0.6g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.3g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865