Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g500g1851kcal22.5g155.1g125.1g18.5g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja500g390kcal84.1g0g5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu255g322kcal28.1g0.8g23g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g13g7.5kcal0.1g1.3g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g5192kcal271.8g322.6g306.4g39.4g
Valittu annoskoko1850g2596kcal135.9g161.3g153.2g19.7g
Annoskoko puolitettuna925g1298kcal68g80.7g76.6g9.9g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674