Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 867g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 73g223kcal6.4g40.6g1.4g10.2g
Kaurahiutale 53g200kcal7.7g30.4g3.9g5.3g
Auringonkukansiemen 200g1188kcal46g25.2g99g12g
Siirappi 40g121kcal0g29.7g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 28g199kcal0.1g0g22.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 564g1934kcal57.4g394.5g6.8g19.7g
Kuivahiiva, annos 11g15g53kcal6.6g5.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g7833kcal248.4g1052.6g268.8g94.4g
Valittu annoskoko1850g3916kcal124.2g526.3g134.4g47.2g
Annoskoko puolitettuna925g1958kcal62.1g263.2g67.2g23.6g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453