Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse200g1480kcal0g0g164g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Mustikka metsä- 360g159kcal1.8g23g2.2g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g10268kcal165.6g1462.4g389.8g60.2g
Valittu annoskoko1850g5134kcal82.8g731.2g194.9g30.1g
Annoskoko puolitettuna925g2567kcal41.4g365.6g97.5g15.1g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644