Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4686g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 397g1206kcal34.7g219.7g7.5g55.1g
Kaurahiutale 288g1079kcal41.8g164.4g21.1g28.8g
Auringonkukansiemen 1082g6422kcal248.7g136.3g535.3g64.9g
Siirappi 216g652kcal0.2g160.3g0g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 151g1074kcal0.6g0g121.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3046g10452kcal310.4g2132.3g36.6g106.6g
Kuivahiiva, annos 11g79g286kcal35.7g31.7g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42340kcal1344.2g5689.4g1452.8g510.8g
Valittu annoskoko10000g21170kcal672.1g2844.7g726.4g255.4g
Annoskoko puolitettuna5000g10585kcal336.1g1422.4g363.2g127.7g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453