Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 450g108kcal8.2g9.9g1.4g10.4g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g150g375kcal21g5.1g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.3g22kcal0.8g0.8g1.7g0.1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3702g1202kcal72g64.6g66.8g23g
Valittu annoskoko1851g601kcal36g32.3g33.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna926g301kcal18g16.2g16.7g5.8g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607