Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g525g1314kcal91.9g0g105.1g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g375g537kcal75.1g0g26.3g0g
Kaali, valkokaali901g190kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.8g0.5g4g
Persilja 38g10kcal0.5g0.4g0.1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g4185kcal359.8g73.6g267.6g51.8g
Valittu annoskoko1854g2093kcal179.9g36.8g133.8g25.9g
Annoskoko puolitettuna927g1046kcal90g18.4g66.9g13g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654