Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka450g1126kcal49.5g72.1g72.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g360g512kcal45g1.1g37.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Etikkapunajuuri 150g54kcal1.5g10.1g0.3g2.7g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g360g1189kcal7.2g9g126.1g0g
Ranskankerma, Milbona300g874kcal6.9g9g90.1g0g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.8g2.9g0.8g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g7825kcal230g255g658.2g13.2g
Valittu annoskoko1854g3913kcal115g127.5g329.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna927g1956kcal57.5g63.8g164.6g3.3g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388