KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 262g86kcal1.6g14.6g0.5g6.7g
Lanttu 262g76kcal2.6g12.1g0.8g4.7g
Kukkakaali 262g63kcal4.7g5.8g0.8g6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.1g8.8kcal0.3g0.6g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g262g157kcal3.9g34.1g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Purjosipuli 105g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl175g149kcal2.4g7.7g12.2g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g306g336kcal55g4.6g9.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g131g328kcal24.9g0g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g2501kcal196.8g172.4g108.4g47g
Valittu annoskoko1855g1250kcal98.4g86.2g54.2g23.5g
Annoskoko puolitettuna928g625kcal49.2g43.1g27.1g11.8g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146