Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g701g771kcal147.1g0g17.5g0g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g342g96kcal2g20.3g0.7g8.5g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Soijakastike 53g32kcal2.7g5g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g53g49kcal2.3g10g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g245g56kcal4.2g7.8g1g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g175g93kcal10g9.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g2769kcal343.4g130g91.6g26g
Valittu annoskoko1855g1384kcal171.7g65g45.8g13g
Annoskoko puolitettuna928g692kcal85.9g32.5g22.9g6.5g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446