Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 204g67kcal1.3g11.3g0.4g5.2g
Bataatti, kuorittu 117g94kcal1.8g19.6g0.1g3.5g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g157kcal0g0g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%117g198kcal8g1.6g17.5g2.3g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 58g74kcal12.6g0g2.6g0g
Persilja 35g10kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g1428kcal57.4g83.2g88.8g32.2g
Valittu annoskoko1855g714kcal28.7g41.6g44.4g16.1g
Annoskoko puolitettuna928g357kcal14.4g20.8g22.2g8.1g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110