Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio875g569kcal87.5g36.7g2.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 280g119kcal27.5g1.1g0.3g0g
Mansikka 700g326kcal3.5g58.8g1.4g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g2026kcal237g193.2g8.6g26.6g
Valittu annoskoko1855g1013kcal118.5g96.6g4.3g13.3g
Annoskoko puolitettuna928g507kcal59.3g48.3g2.2g6.7g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191