Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g35g32kcal1.1g1.2g2.5g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g626g156kcal8.1g26.3g1.3g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Timjami 1.3g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Chili, jauhettu (), annos 6g2.5g8.9kcal0.3g1.4g0.4g0.9g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g88g228kcal8.8g41.2g2.6g4.5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton125g200kcal10g5g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g1665kcal60.4g171.6g80.6g15.6g
Valittu annoskoko1855g833kcal30.2g85.8g40.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna928g416kcal15.1g42.9g20.2g3.9g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175