Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 476g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g397g1139kcal13.1g269.9g0.8g33.7g
Sokeri 476g1933kcal0g475.8g0g0g
Voi 318g2303kcal3.8g1.3g258.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)175g220kcal19.2g0.5g15.7g0g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g25kcal0g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g11271kcal73g1513.6g549.4g67.4g
Valittu annoskoko1856g5635kcal36.5g756.8g274.7g33.7g
Annoskoko puolitettuna928g2818kcal18.3g378.4g137.4g16.9g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161