Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1397g335kcal16.8g47.5g2.8g29.3g
Oliiviöljy 108g953kcal0g0g107.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original80g56kcal3.2g6.4g2.4g2.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)80g16kcal0g5.2g0g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g2824kcal47.6g133.8g226.6g65.4g
Valittu annoskoko1856g1412kcal23.8g66.9g113.3g32.7g
Annoskoko puolitettuna928g706kcal11.9g33.5g56.7g16.4g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318