Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Papu valkoinen, keitetty 267g287kcal22.5g37.3g0.9g18.7g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 133g425kcal32.5g60.9g2.5g11.9g
Tomaattimurska 533g157kcal3g28.3g1.1g10.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Rajah Mild Curry Paste (10g)27g38kcal1g2.3g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g2154kcal126.2g283.4g35.4g89g
Valittu annoskoko1856g1077kcal63.1g141.7g17.7g44.5g
Annoskoko puolitettuna928g539kcal31.6g70.9g8.9g22.3g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829